• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

>> 

SMUČARSKE  POČITNICE 
Pohorje, 17.-21.2.2020

 

 

Novi program za otroke v Sodražici: Mini šport vadba

Telovadba v Sodražici

V sredini novembra začnemo s športno vadbo za predšolske otroke v novi telovadnici v Sodražici. Dobimo se na prvi vadbeni uri in sicer v sredo 14.11. ob 14.30. Uri. V mesecu novembru 2012 bomo otrokom omogočili brezplačno udeležbo v naši posamezni športni vadbi, kjer se bomo z otroki bolje spoznali v sklopu naše športne vadbe, ki bo potekala skozi vse šolsko leto 2012/2013.

Z željo, da se nam pridružijo tudi vaši mladi prebivalci Sodražica, vam navajamo naslednje podatke o izvedbi športne vadbe Mini Šport:

V letošnjem šolskem letu 2012/2013 v Sodražici (športna dvorana Sodražica) začenjamo z otroško športno vadbo, ki je namenjena predšolskim otrokom od 3. leta dalje.

V Mini šport izvajamo športno vadbo, ki temelji na učenju različnih zvrsti športa. Ne podpiramo tekmovalnega načina treninga, saj je naš osnovni cilj, da otroci vzljubijo šport in se na prijeten način spoznajo z različnimi športi.

Naše vadbe so prijazne vadbe za otroke, kjer otroke vzgajamo s srcem, jih usmerjamo v osebnostni razvoj in uživanju v športnih aktivnostih.

Vadba predšolskih otrok je prilagojena starosti in razvoju otrok, prav tako igrala in športni pripomočki. Z določenimi vajami in igricami otroci razvijajo osnovne motorične sposobnosti in se spoznavajo z vsemi oblikami športa.

Prijava na telovadbo v Sodražici

Mini šport vadba v Sodražici bo potekal 1x na teden, ob sredah od 14.30 – 15.30. Poskrbeli bomo tudi za tiste otroke, ki so v vrtcu Sodražica, saj jih bomo prevzeli v vrtcu in jih odpeljali na vadbo, starši pa jih bodo po končani vadbi prišli iskat v telovadnico.

V šolskem letu 2012/2013 pa bomo v Mini športu izvajali tudi smučarske počitnice, tečaje, rolanja, poleten počitnice, in športne rojstne dneve. Že konec leta v času BOŽIČNO-NOVOLETNIH POČITNIC bodo lahko otroci z nami odšli na tečaj smučanja ali deskanja na snegu. V spomladanskih mesecih 2013 nas čaka tečaj rolanja, kjer se otroci učijo rolerskih veščin, nabirajo kondicijo, se zabavajo in se učijo varnega rolanja.

Več o vadbah, terminih in programih najdete na www.minisport.si.

Za dodatne informacije smo dosegljivi na telefonski številki 031 877 754

 

Mini Novice

 • Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
  Tečaj plavanja 10 ur
  Write on Petek, 31 Januar 2020 Razpisani so 10-urni tečaji plavanja - bazen Draga Ig, od marca dalje ... Info tukaj >>> Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information