• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

NOVO: Pustolovščina Zlatega meča
Sreda, 08 Maj 2019

Pustolovski tabor

Tabor za vse pustolovke in pustolovce, ki si želijo izkusiti nepozabne dogodivščine v divjini narave! Pet dni tematskih aktivnosti. Letos se bodo naše počitnice vrtele okoli pustolovščin, skrivanj in odkrivanj.

Prelevili se bomo v pirate, detektive, viteze, se naučili izdelati meč, ščit, osnovna zaklonišča, ... Med tednom bomo rešili ogromno ugank, se dokopali do dragocenosti in skrivnosti ... Vsak dan pa bomo prosti čas namenili tudi športu in zabavi: nogometu, plavanju na bazenu in adrenalinskim doživetjem. Pustolovščina je namenjena otrokom od 6 - 14 let.

Zlati meč: Obstaja legenda, da so ga nekje skrili ... Ali ga bo letos kdo našel? 

PREDNOSTI tabora:

Sodelovanje in povezovanje: Skozi aktivnosti, igre in izzive bodo otroci v skupinah primorani medsebojno sodelovati in se povezovati, kar bo dobra popotnica za njihov socialni razvoj ter socialno mrežo.
Razvijanje zdrave samopodobe: Otrok občuti uspeh in zadovoljstvo vsakič, ko nekaj sam ustvari, reši izziv ali pride do cilja – aktivnosti na taboru, ki niso povezane s šolo in ocenami, bodo imele pozitiven vpliv na njegovo samopodobo.
Razvijanje socialnih veščin: Le te bodo otroci pridobivali skozi aktivno vključenost v skupino vrstnikov, kjer jim bo omogočena pozitivna izkušnja lastnih spretnosti in sposobnosti ter povratna informacija s strani drugih udeležencev.
Podpora narave: Bivanje in gibanje v naravi ob vodi nas v vseh oblikah in barvah podpira, da se telesno okrepimo, notranje pa sprostimo in pokažemo najboljšo različico sebe.
Ročne spretnosti: Končno bo možnost za vse otroke, da uporabijo svoje spretne roke in prste za izdelavo lastnih lokov, zaklonišč in mečev, stik z zemljo in lesom pa bo imel še dodatno pozitiven vpliv.
Učenje veščin in taktik: Za uspešno opravljen izziv bodo pustolovci morali stakniti glave ter razvijati nove miselne spretnosti in taktike, ki jih bodo pripeljale do rešitve.
Digitalni odklop: Zdrav odmor od vseh vrst zaslonov, igric in socialnih omrežij bo naredil prostor živi komunikaciji in sklepanju poznanstev.
Moški in ženski mentorji: Za otrokovo samopodobo je pomembno vodenje s strani tako moških kot ženskih mentorjev – za razliko od šolskih dni se bodo tudi fantje imeli priložnost sprostiti in povezati z moškimi mentorji.

 
PRIJAVA IN INFO

 

 

Add comment


Security code
Refresh

Mini Novice

 • VPIS v novo plavalno sezono
  Write on Ponedeljek, 03 Junij 2019 NOVA PLAVALNA SEZONA 2019/2020: Odprte so že prijave za novo plavalno sezono na bazenu Draga Ig, od konca septembra 2019 dalje. Prednosti naše vodene vadbe plavanja: * omejene število otrok *... Preberi vse
  NOV poletni tabor: Pustolovščina Zlatega meča
  Write on Sreda, 08 Maj 2019 NOVO: Akcijska pustolovščina - POČITNIŠKI TABOR Tabor za vse pustolovke in pustolovce, ki si želijo izkusiti nepozabne dogodivščine v divjini narave! Zlati meč: Obstaja legenda, da so ga... Preberi vse
 • Eko tabor Kolpa 2019
  Write on Petek, 29 Marec 2019 100% doživetje za otroke!     100% doživetje v naravi from Mini Šport on Vimeo. Preberi vse
  Obvestilo ...
  Write on Sreda, 03 April 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information