• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

338€*
*akcijska cena do 31.12.2019

 

 

SMUČARSKE  POČITNICE 
Pohorje, 17.-21.2.2020

 

 Varnost na prvem mestu
Četrtek, 08 Marec 2018

smucanje Naslovka

... Ko se nam zdi, da je otrok pripravljen za nov korak, moramo biti pozorni predvsem na varnost. »Naučiti otroka zavijati in ustavljati na lažjih terenih je eno, to, da je potem dovolj samostojen in samozavesten, da si upa tudi na težje terene, pa nekaj drugega, nov mejnik. Presoditi, kdaj gre lahko dlje, je seveda težko, nimam pravega odgovora na to vprašanje, a mislim, da se je smotrno držati pravila, da je na strmino bolje iti malo pozneje kot prezgodaj. Težava je namreč, če starš šele tam ugotovi, da je precenil otrokovo znanje smučanja. In če sam ne zna dobro smučati, bo težko spremljal še otroka, ga popravljal in mu sledil oziroma ga ujel, če bo naredil kaj nepredvidljivega, se spustil po smučišču nenadzorovano, brez zaviranja.«

 

Več si preberite tukaj >>>

 
ŠOLA SMUČANJA
Sreda, 29 November 2017

Smucanje PolzevoSankanje na Polževem bo, prav tako šola smučanja ⛷️❄️ Več pa danes, 29.11. v časopisu Dnevnik #smucanje #solasmucanja #smucarskepocitnice

 
Tudi letošnje leto nas čaka smučanje
Ponedeljek, 18 Januar 2016

 

Tudi letos smučamo celo zimooo!

Najprej nas prihajajoče vikende čaka vikend tečaj smučanja na Polževem, potem pa zimske smučarske počitnice na Pohorju, in v primeru ugodnih zimskih razmer še tečaj smučanja na Polževem.

 
Jupiii, imamo novo vlečnico!
Torek, 12 Januar 2016

vlecnica1

Evo, mi smo prpravljen, Jože požen :)

 
Otroci in učenje smučanja
Sreda, 21 Oktober 2015

fis pravila

Prvi koraki na snegu za otroke naj bodo postopni.

Otrokovo dobro počutje je prvi pogoj za zadovoljstvo in uspešno prilagoditev na smučarsko okolje. Pri smučanju ima pomembno vlogo smučarska oprema, zato moramo otroku priskrbeti primerno opremo, ki mu bo omogočala udobno, varno in sproščeno smučanje. Kupujmo sodobno opremo, ki bo otroku ustrezala glede na njegovo velikost, težo in znanje.

Kdaj je otrok pripravljen na učenje smučanja
Težko je starostno določiti mejo, saj je vsak otrok poseben, kar pomeni tudi različno motorično in zrelostno pripravljen. Nekatere otroke bo učenje smučanja zanimalo že pri 3 letih, nekatere šele kasneje, nekatere nikoli. Za triletnega otroka je drsenje na smučeh, pa čeprav le nekaj metrov, kar velik korak. V povprečju velja, da lahko otroka začnete učiti smučati med tretjim in četrtim letom starosti. Za otroka, ki se prvič spoznava s tem športom, je zelo pomembno, da učenje poteka pravilno in skozi igro.

Otroci radi sprejemajo nove izzive in tako je tudi pri smučanju. Če se učenja ne lotimo pravilno in postopno, lahko naredimo usodno napako. Če pa želite, da bi usvajanje določenih znanj na snegu potekalo hitreje, lahko ogromno storite že prej. Zavedati se morate, da je otroka najprej treba naučiti gibanja na snegu in ne tehnike!

Kako ob prvih korakih?

Največja napaka je, da otroku kupite smučarsko opremo, ga postavite na smučišče in ga spustite. Otrok ni osvojil niti gibanja v smučarskih čevljih, niste ga naučili, kako naj vzdržuje ravnotežje, verjetno se bo prvi spust končal s strahom in jokom. Za otroke je po navadi učenje smučanja v skupinah veliko bolj zabavno. Pojdimo po vrsti. Pomembno je, da otroka najprej navadite na smučarske čevlje. Priporočamo vam, da otroka na smučarske čevlje navadite že doma. Naj z njimi hodi po stanovanju ali po dvorišču, v okolju, ki mu je poznano. Velikokrat se zgodi, da starši pripeljejo otroka na smučanje in mu na smučišču prvič obujejo čevlje. To je za otroka stres, saj se znajde v čisto novi situaciji, saj ima kar naenkrat "težke noge" in se težko giblje. Če otroka dobro prilagodite na smučarske čevlje, bo učenje smučanja v smučarski šoli veliko bolj zabavno in manj stresno. In ko otroku dodate že težke smuči in čelado, bo resnično težko razumel "kaj mu je tega treba?" 

 
Mi smo smučali...
Četrtek, 16 April 2015

 SMUCAnje

Tudi v letošnji zimi so otroci smučali v Velikih Laščah.

Zima, veselje, belina, dobra družba, ... Vse to pripomore k prijetni zimski igri - smučanju. Lahko je povedati, malce teže napisati, še teže se naučiti. Kdor smučanje, zimski šport vzame kot igro in zabavo, bo nedvomno veliko svojega prostega časa preživel na prelepih belih strminah in v prečudovitem gorskem svetu.
Smučanje je za otrokov celostni razvoj izrednega pomena, saj poleg številnih drugih radosti, ki jih otrok doživlja in spoznava na snegu, osvoji tudi specifičen način gibanja, ki predstavlja pomemben prispevek k njegovi motorični učinkovitosti. Zato nas sneg in mraz ne smeta zadržati v ogrevanih in zaprtih prostorih šol in vrtcev.

 
NOV termin: tečaj smučanja na Polževem
Sreda, 04 Februar 2015

Razpisali smo:

NOV termin tečaja smučanja med zimskimi počitnicami, od 16 - 20.2.2015

Tečaj smučanja med zimskimi smučarskimi počitnicami na Polževem, za otroke od 5. - do 10. leta! Od 16. - 20.2.2015. Cena: 118 EUR

PROGRAM vključuje:
- 5-dnevni tečaj smučanja
- 5x smučarsko karto

 
SMUČAJ z nami!
Nedelja, 25 Januar 2015

Smučaj z nami med zimskimi smučarskimi počitnicami!

Tečaj smučanja na Polževem in smučarske počitnice na Mariborskem Pohorju. 

Akcijska cena za smučarske počitnice na Pohorju, podaljšana do 31.1.2015: 318 EUR,

Tečaj smučanja na Polževem: cena: 118 EUR

 

 
NOVO: Smučarski tečaj med zimskimi smučarskimi počitnicami na Polževem
Ponedeljek, 19 Januar 2015

Smucanje Polzevo

NE SPREGLEJ: Pripravljamo tečaj smučanja med zimskimi smučarskimi počitnicami na Polževem, za otroke od 5. - do 10. leta! Od 23.2 - 27.2.2015, CENA: 118 EUR.
V kolikor bodo zimske razmere dopuščale, bomo izpeljali tečaj smučanja, vsak dan od 8.00 - 16.00 ure.
Smučišče Polževo je od Ljubljane oddaljen pribl. 30 km, iz Višnje gore 6 km in iz Grosuplja 10 km.
Program: Starši vsako jutro pripeljejo otroke na zbirno mesto med 8.00 - 9.00 uro, prevzamejo jih do 16.00 ure.

 
Smučanje na Pohorju, 23 - 27.2.2015
Ponedeljek, 29 December 2014

smucanje

Smučarske počitnice na Mariborskem Pohorju, od 23. - 27.2.2015, za otroke od 6.- 14. leta, namenjene tako izkušenim smučarjem, kot začetnikom. Redna cena: 348 €, akcijska cena do 20.1.2015: 318 EUR. Tečaj smučanja (šola smučanja) - tečaj deskanja na Pohorju vključuje: - nastanitev na smučišči, v hotelu Videc na Mariborskem Pohorju; - 4x polni penzion (5 obrokov hrane dnevno); - smučarska karta; - neomejene kolilčine brezalkoholnih napitkov;

 
Nazaj12Naprej

Mini Novice

 • Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
  Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
 • DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information