• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

>> 

SMUČARSKE  POČITNICE 
Pohorje, 17.-21.2.2020

 

 

POGOSTA VPRAŠANJA - Tabor

pogosta vprasanja

POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti? Prijave so prijave možne do zasedenosti mest. Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da prijavo izpolnite čim prej.

Kako v primeru, če otrok zboli ali neudeležbe?

Skladno s splošnimi pogoji, vrnemo del vplačanega zneska, glede na datum odpovedi, ko je potnik predložil odpoved. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT d.o.o. pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved: do 45 dni pred odhodom - 20% cene aranžmaja, 44 do 30 dni pred odhodom - 30% cene aranžmaja, 29 do 23 dni pred odhodom - 50% cene aranžmaja, 22 do 15 dni pred odhodom - 80% cene aranžmaja, 14 do 8 dni pred odhodom - 90% in od 8 do dneva pred odhodom 100% cene aranžmaja, na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja 100% cene aranžmaja. Priporočamo, da sklenete riziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja.

Potnik ima pravico do pisne odpovedi potovanja, ki jo pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti posreduje Agenciji MINI ŠPORT. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved. Stroške prijave ne glede na datum odpovedi zadrži Agencija MINI ŠPORT, ki znašajo 16,00 EUR in je vključeno v ceno aranžmaja.

ZA KOGA JE TABOR V NARAVI PRIMEREN ?

Za otroke, ki imajo radi naravo, se radi družijo in se veselijo novih dogodivščin.

Ali lahko plačamo počitnice na obroke?

Seveda, možnost je plačilo na obroke, ko sklenemo medsebojni dogovor.

Ali otrokom pomagate pri nastanitvi?

Vsem otrokom bomo z veseljem pomagali pri prtljagi in nastanitvi.

Lahko starši govorimo z otroki v kampu po telefonu?

Ena mnogih čudovitih izkušenj, ki jih bodo otroci deležni na taboru je samostojnost. Možnost preživetja 5 dni stran od staršev, spoznavanje novih prijateljev in pridobitev samostojnosti, zaupanja in odgovornosti. To otroci najbolje dosežejo s 100% sodelovanjem v programu tabora in z vlaganjem energije v spoznavanje novih prijateljev iz drugih koncev Slovenije in drugih držav. Vsekakor pa spodbujamo otroke, da pišejo in pošiljajo razglednice in pisma domov tako pogosto, kot želijo. Tudi komunikacije s strani staršev, bodo otroci veseli.

Je otrokom dovoljena uporaba mobilnega telefona v kampu?

Po prihodu na tabor so vsi mobilni telefoni varno spravljeni. Vse stvari, ki jih bomo v času tabora hranili pa ob koncu dobijo nazaj. Trdno verjamemo, da je glavni namen bivanja v taboru preživljanje in doživljanje počitnic v naravi in spoznavanje novih prijateljev. To bi bilo omejeno, če bi vsak otrok v taboru imel svoj telefon in preživljal prosti čas s telefonskimi pogovori z družino in prijatelji.

Lahko prijatelja stanujeta v isti hiški?
Bistvo tabora je sklepanje novih prijateljstev in preživljanje v naravi. Vsekakor pa, če mislite, da bo vaš otrok imel boljšo izkušnjo pri bivanju s prijateljem, lahko oddate prošnjo za skupno bivanje in prošnja bo upoštevana, vam pa žal ne moramo 100% zagotoviti, da bosta otroka bivala v isti hiški.

Se lahko otroci iz različnih hišk družijo med seboj čez dan?
Vsak dan je na urniku tudi prosti čas. V tem času so otroci dolžni ostati v območju tabora, ampak lahko delajo karkoli jim ustreza. Prosti čas po zadnji aktivnosti v dnevu je ponavadi najboljši čas za druženje s prijatelji.

Kdo poskrbi za prvo pomoč, če otrok zboli ali se poškoduje?
Poskrbeli bomo, da bomo otroka pravilno oskrbeli. Za kar koli resnejšega od osnovnih poškodb in modric imamo zdravstveni dom manj kot 15 minut stran od tabora. V večini primerov je povoj, razkužilo, nekaj dodatnih kozarcev vode ali nekajurni počitek dovolj za 100% ozdravitev.

Kako je s hrano? Je na voljo vegetarijanski meni?
Hrana je okusna in prilagojena okusu povprečnega otroka. Na voljo ni veliko sladkarij. Za otroke s posebnimi prehranskimi potrebami prosimo, da nas o tem predhodno pisno obvestite. V večini primerov lahko poskrbimo za prehranske potrebe prav vsakega počitnikarja, vendar moramo biti o tem prej obveščeni. Na voljo imamo tudi vegetarijansko opcijo vsakega obroka, vendar mora biti to posebej naročeno ob prijavi.

Ali naj otroci prinesejo v na počitnice svojo športno opremo?
Otroci lahko prinesejo kakršno koli športno opremo v tabor. Za veliko večino aktivnosti in za primerno športno in drugo opremo poskrbimo mi.

Naj zdravi otroci prinesejo zdravila na počitnice?
Ne – naš zdravstveni kotiček v taboru je opremljen s popolno zbirko vseh osnovnih zdravil za manjše poškodbe ali slabosti. V primeru, da otrok potrebuje močnejša zdravila, ga peljemo v zdravstveni dom v Metlika, ki je od tabora oddaljen manj kot 15 minut. Če vaš otrok jemlje zdravila na recept v času bivanja v taboru, mora to biti označeno in opisano, skupaj z natančnimi navodili, kako in kdaj jemati zdravilo. Ta navodila naj ima otrok s seboj.

Od kod prihajajo otroci in mentorji?

Tabora se udeležujejo otroci iz celotne Slovenije, vsako leto pa imamo tudi udeležence iz različnih držav. Lani smo na primer imeli udeležence iz več kot 8 različnih držav, seveda ne vemo od kje bodo letos. Smo pa vsako leto navdušeni nad različnostjo naših otrok.
Vsako leto je naša ekipa mentorjev sestavljena iz profesorjev športne vzgoje, vaditeljev, vzgojiteljev in predanih mentorjev, ki uživajo v družbi otrok. Zaradi različnih izkušenj in kulturnega ter športnega ozadja se ustvarja neopisljivo fantastično vzdušje.

So dekleta in fantje ločena?
Dekleta in fantje so ločeno nastanjena v hiškah, program pa je popolnoma mešan.

Kako poteka izbira dejavnosti /na taboru?
Če bi vaš otrok želel sodelovati v plačanem moduli/dodatku (npr. Jahanje, rafting, adrenalinski park, zorbing, paintball, potapljanje), ga je treba pri prijavi rezervirati vnaprej, možno pa se je vključiti tudi ob prihodu na tabor, vendar takrat ne garantiramo izvedbe.

 

Mini Novice

 • Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
  Tečaj plavanja 10 ur
  Write on Petek, 31 Januar 2020 Razpisani so 10-urni tečaji plavanja - bazen Draga Ig, od marca dalje ... Info tukaj >>> Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information