• Plavanje - celoletni program

  • Telovadba za otroke

  • MIni Balet

  • Eko Tabor KOLPA

  • Poletne počitnice za otroke

  • Aktivne počitnice

  • Praznovanje rojstnega dne

  • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 295 €

Razpisane so smučarske počitnice na MB POHORJU 

Mini JESENSKE počitnice

letenje

Mini jesenske počitnice, 2 - 3.11.2017

Jesenske počitnice 2017 za 2 dni. Prava mala mini avantura. Zakaj? Ker se vozimo z vlakom, kopamo v Thermani Laško, in prav avanturistično letimo v vetrovniku AERODIUM. Se zabavamo in hkrati tudi kaj novega naučimo in doživimo. Program mini jesenskih počitnic poteka od četrtka 2.11 do petka 3.11.2017, za otroke od 6. leta do 12. leta.

Dvo-dnevni program - Mini zabavne počitnice vsebuje:

1. dan letenje v vetrovniku Aerodim, Logatec 2. dan kopanje v Thermani Laško

• ČETRTEK: odhod ob 8.10 odhod iz Ljubljane v Logatec, vetrovnik AERODIUM, povratek cca. 16.00

• PETEK: odhod ob 8.25 odhod iz Ljubljane v Termano LAŠKO z vlakom, povratek med 16.30 in 17.00 

mini pocitnice

Kako potekajo mini počitnice?:
Otroka vsako jutro zjutraj pripeljete na železniško postajo v Ljubljani ob 7.30, prevzamete pa ga tudi na glavni železniški postaji v Ljubljani, med 16.00 in 17.00. Točno uro prihoda vlaka vam javimo.

 

VETROVNIK AERODIUM; v vetrovniku lahko leti kdorkoli, ki je star vsaj 4 leta, je težak od 20 kg in je fizično zdrav. Predhodne priprave in izkušnje za letenje, niso potrebne. Letenje v vetrovniku je varno - ves čas letenja skrbita 2 izkušena inštruktorja letenja. Za letenje je priporočena športna oblačila in obutev.

 

2 DNEVNI PROGRAM VKLJUČUJE:

* 2 dnevna avantura z vlakom (od četrtka do petka)

* kopanje v Termani Laško, letenje v vetrovniku AERODIUMU

*vsak dan odhod z vlakom z glavne postaje v Ljubljani

* Vsak dan kosilo na destinaciji

* VSE aktivnosti po programu (letenje v vetrovniku, plavanje v bazenu, pohodništvo, ... )

* Vse vstopnine, karte za vlak, kosilo, vodenje 

Cena programa:

98 EUR

>>> E Prijava na počitnice

 


V ceno programa je vključeno: prevoz z vlakom, vstopnine, vodenje, kosilo, animacija in organizacija programa. Posamezni termin se izvede ob prijavi najmanj 10-ih otrok. Posamezne aktivnosti se lahko spremenijo, v kolikor bi to narekovale vremenske razmere. Pridržujemo si pravico do sprememba programa.

Organizator: Agencija Mini Šport d.o.o.

VAROVANJE PODATKOV
Agencija Mini Šport d.o.o. se zavezuje, da bo osebne podatke pridobljene s prijavnicami uporabljala izključno za lastne potrebe. Starši oz. njihovi skrbniki se s prijavo na počitnice, strinjajo s fotografiranjem in snemanjem izključno v namene promocije Mini Športa. Pridržujemo si pravico do spremembe ali dopolnitve splošnih pogojev in programa v primeru, da bi tako narekovale vremenske razmere.


 

Ob prijavi lahko izberete tudi RIZIKO ODPOVEDI POČITNIC IN PREKINITVE POTOVANJA: (Povzeto po zavarovalnici Europaische)
Zavarujte riziko odpovedi od počitnic, da boste popolnoma brez skrbi, v primeru, da vaš otrok zboli! 
Zavarovalno kritje ZAVAROVANJE ODPOVEDI POTOVANJA
Odpoved potovanja
1. Povračilo stroškov odpovedi potovanja, če ne odidete na potovanje do izbrane cene potovanja
Prekinitev potovanja
2. Povračilo stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja
3. Povračilo dodatnih stroškov predčasne vrnitve domov do 100 %

Odpoved potovanja:
Če ne morete nastopiti potovanja, nemudoma stornirajte potovanje na mestu, kjer ste ga rezervirali in
istočasno o tem obvestite GENERALI Zavarovalnico d.d. (po faksu, pošti, e-pošti ali preko interneta). Pri nezmožnosti potovanja iz medicinskih razlogov pridobite zdravniško spričevalo ali poročilo o nesreči. Klicni center: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , tel. 080 70 77 ali 01 47 57 100, fax. 01 47 57 101
Več informacij v zvezi z rizikom odpovedi od počitnic na: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

Plačilo in splošni pogoji:
Po prijavi prejmete račun po pošti na dom in rezervacija za otroka je sprejeta šele ob delnem oz. celotnem plačilu na navedeni tekoči račun. V primeru odpovedi počitnic s strani organizatorja, se plačilo povrne v celoti. Potnik ima pravico do pisne odpovedi potovanja, ki jo pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti posreduje Agenciji MINI ŠPORT. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved:
do 30 dni pred odhodom ...................... - 20% cene aranžmaja
29 do 22 dni pred odhodom ................ - 30% cene aranžmaja
21 do 15 dni pred odhodom ............... - 50% cene aranžmaja
14 do 8 dni pred odhodom ................. - 80% cene aranžmaja
7 do 1 dneva pred odhodom ............ 100% cene aranžmaja
na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja .............. 100% cene aranžmaja

Stroške prijave ne glede na datum odpovedi zadrži Agencija MINI ŠPORT, ki znašajo 16,00 EUR in je vključeno v ceno aranžmaja. Ob ustni odpovedi potovanja mora potnik poslati pisno izjavo o odpovedi potovanja. Potnik lahko zamenjavo najde sam in je s tem upravičen do povračila vplačila, razen za morebitno razliko med višino prvotne pogodbene vrednosti in pogodbene vrednosti aranžmaja svoje menjave. Med potovanjem lahko potnik prekine potovanje samo na svojo željo in s pisno izjavo o prekinitvi. Če potnik med potovanjem le-to prekine, ob vrnitvi nima pravice do povračila stroškov. V primeru odpovedi 7 dni oz. do dan pred pričetkom počitnic, zaračunamo 100% celotnega plačila, zato priporočamo, da sklenete raziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela počitnic oz. do izbrane cene počitnic.
Na počitnicah imajo otroci vključeno tudi kosilo na destinaciji. Za otroke bodo skrbeli Mini Šport vzgojitelji-animatorji. Potrudili se bomo, da bo Vašemu otroku lepo in zabavno, v naši družbi! Organizacija počitnic: Agencija MINI ŠPORT d.o.o.
Splošni pogoji počitnic: Starš/skrbnik soglašam, da se moj otrok udeleži mini jesenski počitnic, na bazenu Thermana Laško in letenje v vetrovniku Aerodium Logatec in sprejemam spodaj navedena splošna pravila:
-Izjavljam, da otrok nima bolezni, ki bi ogrožala njegovo življenje ali poslabšala zdravstveno stanje zaradi ukvarjanja s športom -O morebitnih posebnostih otroka (alergije, dietna prehrana ...) bomo predčasno obvestili organizatorja tečaja plavanja-Potrjujem, da se otrok lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru počitnic (izleti, plavanje v bazenu, ekskurzije ,..) -Za vse vrednostne predmete, ki jih bo prinesel s seboj, odgovarja sam -Strinjam se s tem, da MINI ŠPORT ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja počitnic -Organizator se obveže, da bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb.
Ob prijavi dobite na dom račun, ki ga poravnate, do datuma na računu.

 

Mini Novice

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information