• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 338€*

 

SMUČARSKE  POČITNICE 
Pohorje, 17.-21.2.2020

 

 

PUSTOLOVŠČINA Zlatega meča

Mec Pustolovci

NOVO: pustolovščina Zlatega meča

PUSTOLOVSKI TABOR: Tabor za vse pustolovke in pustolovce, ki si želijo izkusiti nepozabne dogodivščine v divjini narave! Čaka nas plezanje po drevesih, skrivanje v visoki praproti, izdelovanje lastnih lokov in mečev ter grajenje zaklonišč s ponjavami. S kamuflažo iz rastlin bomo skušali prelisičiti stražo in osvojiti zastavo iz nasprotnikovega ozemlja, s pomočjo zemljevida pa bomo poiskali zakopani skrivni zaklad. Ob večernem ognju bomo pekli hrenovke, plesali bojne plese, poslušali zanimive zgodbe in si pripovedovali, kakšen je bil naš pustolovski dan.

Zlati meč: Obstaja legenda, da so ga nekje skrili ... Ga lahko letos najdeš prav ti oz. tvoja skupina?
Pustolovščina je namenjena otrokom od 6 - 14 let. PROMOCIJSKA cena do 1.6.2019: 168 EUR 

 

Pustolovec pa je lahko uspešen le, če zna dobro sodelovati v svoji skupini, ki je pogosto potrebna za zmago!
Zato nas bodo vse dni spremljale tudi zabavne skupinske igre, ki spodbujajo domišljijo in soočenje z izzivi vsakdanjega življenja ter krepijo socialne veščine. Domov se bomo vrnili z nepozabnimi spomini, novimi prijateljstvi. Pa tudi s kakšno prasko ali buško, ki je nepogrešljiv del otroške igre v naravi.Tabor je namenjen vsem otrokom od 6 - 14 let in omogoča zdravo povezanost z naravo, kjer se otroci preko številnih izzivov in fizičnih aktivnosti spočijejo od sodobne tehnologije, povežejo z lastnimi potenciali in notranje umirijo.


Za različne bojevniške igre bodo otroci razdeljeni v manjše starostne skupine, uporabljali bodo Nerf in Paintball markerje ter meče, ki jih bodo izdelali sami.
Bojevniške igre bodo potekale pod nadzorom, rekviziti pa bodo izven časa iger umaknjeni na varno.

 

PREDNOSTI tabora:

 pustolovec2

Sodelovanje in povezovanje: Skozi aktivnosti, igre in izzive bodo otroci v skupinah primorani medsebojno sodelovati in se povezovati, kar bo dobra popotnica za njihov socialni razvoj ter socialno mrežo.

Razvijanje zdrave samopodobe: Otrok občuti uspeh in zadovoljstvo vsakič, ko nekaj sam ustvari, reši izziv ali pride do cilja – aktivnosti na taboru, ki niso povezane s šolo in ocenami, bodo imele pozitiven vpliv na njegovo samopodobo.

Razvijanje socialnih veščin: Le te bodo otroci pridobivali skozi aktivno vključenost v skupino vrstnikov, kjer jim bo omogočena pozitivna izkušnja lastnih spretnosti in sposobnosti ter povratna informacija s strani drugih udeležencev.

Podpora narave: Bivanje in gibanje v naravi ob vodi nas v vseh oblikah in barvah podpira, da se telesno okrepimo, notranje pa sprostimo in pokažemo najboljšo različico sebe.

Ročne spretnosti: Končno bo možnost za vse otroke, da uporabijo svoje spretne roke in prste za izdelavo lastnih lokov, zaklonišč in mečev, stik z zemljo in lesom pa bo imel še dodatno pozitiven vpliv.

Učenje veščin in taktik: Za uspešno opravljen izziv bodo pustolovci morali stakniti glave ter razvijati nove miselne spretnosti in taktike, ki jih bodo pripeljale do rešitve.

Digitalni odklop: Zdrav odmor od vseh vrst zaslonov, igric in socialnih omrežij bo naredil prostor živi komunikaciji in sklepanju poznanstev.

Moški in ženski mentorji: Za otrokovo samopodobo je pomembno vodenje s strani tako moških kot ženskih mentorjev – za razliko od šolskih dni se bodo tudi fantje imeli priložnost sprostiti in povezati z moškimi mentorji.

 

pustolovec3

Kje, kdaj in kdo? 
Kje: Namestitev Kolpa Resort
Kdaj: 26. - 30. avgust 2019
Starost: otroci med 6 in 14 let

Pustolovscina zlatega meca tabor

 

Kaj je VKLJUČENO v program in ceno?

 

 Znanja in veščine:

• orientacija v naravi
• uporaba kompasa
• branje zemljevidov
• taktično razmišljanje
• socialne veščine
• ročne spretnosti

Doživetja:
• vožnja s kajaki in sup-i
• kamuflirana poslikava obraza
• kamuflaža telesa (vojaški kombinezoni in naravne kamuflaže)
• izbira svojih avatarjev
• "bitka" na vodi
• bitke/aktivnosti v gozdu

• priprava svoje scene

• druženje ob večernem ognju
• uporaba rekvizitov (paintball in nerf markerji)
• kopanje v naravnem bazenu, reki Kolpi
• športne/ delavnice

Drugo:

• vodenje in organizacija
najboljša nastanitev v lesenih hiškah Kolpa resort ->>>
• prehrana

• prevoz z vlakom Ljubljana - Metlika – Ljubljana

 

ZAKAJ SO PUSTOLOVŠČINE V NARAVI TAKO POMEMBNE ZA VAŠEGA OTROKA?

 

TERMINI:

 •  CENA: 
 
REDNA cena: 208 EUR
*26. - 30.8.2019

(možnost plačila v 3 obrokih)

                       >>> E-prijava

 

* Možnost in izbira dodatnih modulov za doplačilo: JAHANJE, SAFARI KOLPA; ZORBING nogomet. 
Starost udeležencev:
 od 6 do 14 let

OPOMBA: * AKTIVNOSTI: aktivnosti so organizirane v dopoldanskem, popoldanskem in večernem času in so prilagojene delovanju skupinice.Izvedbo programa prilagodimo glede na vremenske razmere in fizično sposobnost otrok! Vse zunanje in vodne aktivnosti se izvedemo ob primernem vremenu oz. ob ugodnih vremenskih razmerah. Tabor izvedemo v vsakem vremenu, program pa se lahko spremeni - prilagodi zaradi posebnih okoliščin (deževne dni, vročinski vali ...) Pridržujemo si pravico do spremembe programa! Število mest v terminu je omejeno!

Odhod na tabor v ponedeljek iz Železniške postaje v Ljubljani ob 9.00 oz. na destinaciji ob 12.30, prihod ŽP Ljubljana petek ob 15.07.

POGOSTA vprašanja o taboru >>>


  IZVLEČEK splošnih pogojev EKO TABORA: Starš/skrbnik soglašam, da se moj otrok udeleži eko tabora in sprejemam spodaj navedena splošna pravila:

-Izjavljam, da otrok nima bolezni, ki bi ogrožala njegovo življenje ali poslabšala zdravstveno stanje zaradi ukvarjanja s športom 
-O morebitnih posebnostih otroka (alergije, dietna prehrana ...) bomo predčasno obvestili organizatorja tabora!
-Potrjujem, da se otrok lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru tabora (pohodništvo, sprehod, aktivnosti v gozdu, ...)
-Za vse vrednostne predmete, ki jih bo prinesel s seboj, odgovarja sam
-Strinjam se s tem, da organizator ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja tabora – počitnic, v kolikor te ne nastanejo kot posledica nezadostnega dolžnega ravnanja protipravnosti in skrbnosti mentorjev, ter opustitve vsakršnega nadzora in dajanja navodil, ki utegne povzročiti škodo.
-Organizator se obveže, da bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb. 
- V primeru neupoštevanja pravil in predpisov oziroma v primeru ravnanja, ki bi škodoval udeležencem ali Mini Športu ima organizator pravico udeležencu/ki odpovedati nadaljnje sodelovanje na taboru, brez kakršnegakoli povračila stroškov. 
Splošni pogoji aranžmaja >>>

 

Mini Novice

 • Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
  Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
 • DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse
  Smučanje: akcijska cena podaljšana
  Write on Nedelja, 12 Januar 2020 Smučarske počitnice MB Pohorje, akcijske cena podaljšana do vključno 20.1.2020 http://www.minisport.si/pocitnice-za-otr…/smucarskepocitnice Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information