• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

>> 

SMUČARSKE  POČITNICE 
Pohorje, 17.-21.2.2020

 

 

Smučarski tečaj Polževo

smucanje 2

Smučarski tečaj med zimskimi smučarskimi počitnicami na Polževem

Pripravljamo tečaj smučanja med zimskimi smučarskimi počitnicami na Polževem, za otroke od 5. - do 9. leta! Počitnice potekajo vsak dan, od ponedeljka do petka, od 8.00 - 16.00 ure.

Smučišče Polževo je od Ljubljane oddaljen pribl. 30 km, iz Višnje gore 6 km in iz Grosuplja 10 km.
Program: Starši vsako jutro pripeljejo otroke na zbirno mesto med 8.00 - 9.00 uro, prevzamejo jih do 16.00 ure.

PROGRAM vključuje:
5-dnevni tečaj smučanja, smučarsko karto, kosilo in popoldansko malico, topel čaj skozi cel dan, animacijski program, ter zaključek na snegu. 
V času tečaja nudimo tudi možnost izposoje opreme za alpsko smučanje po predhodnem dogovoru. Cena za 5-dnevni najem opreme je 30 €. Opremo je potrebno zaradi omejenega števila v naprej rezervirati ob prijavi. Sporočite višino otroka in velikost noge in težo otroka. Izvedbo tečaja smučanja prilagodimo glede na vremenske razmere in fizično sposobnost otrok.

PROGRAM vključuje:
5-dnevni tečaj smučanja na snegu, 5x smučarsko karto, 5x kosilo 5x, popoldansko malico, topel čaj skozi cel dan, animacijski program, organizacijo programa ter zaključni žur na snegu.

Zimske počitnice, tečajem smučanja od ponedeljka - petka,

OPOMBA: tečaj smučanja poteka na nizko vrvni vlečnici, v dolžini 80m! ORGANIZATOR tursitičnega aranžmaja: Agencija MINI ŠPORT d.o.o.

> > > Prijava na tečaj smučanja 

 smucisce Polzevo 

PLAČILO mora biti v celoti izvedeno pred začetkom tečaja. V kolikor plačilo tečaja ni urejeno, vas ima vodja tečaja pravico zavrniti.
Tečaji so številčno omejeni, zato prijave zbiramo do zasedenosti prostih mest. Mesto v programu si uporabnik zagotovi s plačilom predračuna, ki ga dobi kot povratnico ob izvedbi e-prijave. Račun vam po plačilu pošljemo na v prijavnici navedeni naslov. 

OPREMA IN IZPOSOJA: Do 14. leta starosti je na vseh smučiščih po zakonu obvezna smučarska čelada. Vodja tečaja lahko tečajnika z nepopolno opremo zavrne.
Otroci morajo imeti s seboj: smučarsko opremo (pripravljene smuči, smučarske čevlje, palice), dodatno (obvezno) smučarsko opremo: čelado, smučarske rokavice, kapo, smučarska očala (po potrebi), smučarske hlače, jakno, oblačila za preobleč: hlačke in majico, nogavice, ...

PREDZNANJA niso potrebna. Skupine oblikujemo glede na predznanje prijavljenih tečajnikov.  Otroke razvrstimo na različne ravni znanja, možnost prehajanja med skupinami. Pridržujemo si pravice od odpovedi programa. Število mest je omejeno!

Posamezne aktivnosti se lahko spremenijo, v kolikor bi to narekovale vremenske razmere. Pridržujemo si pravico do spremembe programa!

VAROVANJE PODATKOV: Mini Šport se zavezuje, da bo osebne podatke pridobljene s prijavnicami tečajnikov uporabljala izključno za lastne potrebe. Tečajniki ali njihovi skrbniki se s prijavo na tečaj smučanja strinjajo s fotografiranjem in snemanjem izključno v namene promocije Mini športa. Zavarujte riziko odpovedi od počitnic, da boste popolnoma brez skrbi, v primeru, da vaš otrok zboli!

5 DNEVNI PROGRAM VKLJUČUJE:

* 5 dnevni tečaj smučanja (od ponedeljka do petka)

* smučarsko karto

* vsak dan kosilo in popoldansko malico

* topel čaj

* animacijske aktivnosti

* zaključek na snegu, s podelitvijo diplom

Cena programa:

 

 

 

>>> E Prijava na počitnice

TERMIN: 

Zavarovalno kritje ZAVAROVANJE ODPOVEDI POTOVANJA - riziko odpovedi
Odpoved potovanja
1. Povračilo stroškov odpovedi potovanja, če ne odidete na potovanje do izbrane cene potovanja
Prekinitev potovanja
2. Povračilo stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja
3. Povračilo dodatnih stroškov predčasne vrnitve domov do 100 %
Cena rizika odpovedi za potovanja do;
€ 200,- € 11 / € 300,- € 16 / € 400,- € 20 / € 500,- € 24 / € 750,- € 35  

SPLOŠNI POGOJI - riziko odpovedi >>>

Splošni pogoji turistične agencije >>>

 

 

Mini Novice

 • Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
  Tečaj plavanja 10 ur
  Write on Petek, 31 Januar 2020 Razpisani so 10-urni tečaji plavanja - bazen Draga Ig, od marca dalje ... Info tukaj >>> Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information