• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

 

POLETNI tabori

v juniju, juliju in avgustu 2019

Smučarske počitnice Pohorje

smucanje Zima pohorje

Med zimskimi smučarskami počitnicami od 25. - 28.2.2019, za otroke, od 6 do 14. leta. Tečaj smučanja je za otroke namenjen tako izkušenim smučarjem, kot začetnikom. Športne in zabavne počitnice za otroke, na katerih se program izvaja cel dan, večeri pa so namenjeni zabavi. Na smučarskih počitnicah imajo otroci dnevno 4 obroke hrane, poskrbljeno tudi za posebno/dietno hrano. Hotel Videc ima vse sobe so opremljene s televizijo, internetom, kopalnico, WC-jem, balkonom. Kaj nudimo? 4 dni smučarskih aktivnosti, zabave in animacije ter dnevna reportaža fotografij

Zakaj z nami na počitnice?

* Smučarsko predznanje ni pogoj za udeležbo
* Počitnice so organizirane za vse nivoje znanja - za začetnike in izkušene smučarje

* Majhne skupine, ki jih oblikujemo glede na predznanje otrok
* Odlični pogoji za učenje in napredovanje smučarskega znanja
* Poleg tečaja smučanja, se na počitnicah zabavamo. Za animacijo otrok skrbijo vaditelji Mini Športa

* Možnost plačila na več obrokov in ZAVAROVANJE rizika odpovedi!

Prijava na tečaj smučanja za otroke:

4 DNEVNI PROGRAM VKLJUČUJE:        

* 4 dnevni tečaj smučanja
* avtobusni prevoz Lj - Mariborsko POHORJE - Ljubljana

* nastanitev v hotelu Videc 
* polni penzion (4 obroke hrane dnevno) in dodatno kosilo ob odhodu

* smučarske karte

* Fun PARK
* zabava z napihljivami žogami

* nočno smučanje po izbiri

* Družabni animacijski program - prilagojen za mlajše kot starejše otroke 

* kopanje v bazenu hotela Bolfenk

* licencirani učitelji smučanja

* diploma 

odhod z avtobusom iz Ljubljane

*Možna izposoja smučarske opreme za doplačilo 50 EUR

Cena programa:

 295 EUR  ->ZASEDENO 

 

* Pridržujemo si pravico do spremembe programa!

Info, program in kontakti: 

Program izvaja turistična agencija Mini Šport d.o.o. Več info: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ; T: 031 877 754 

POGOSTA VPRAŠANJA:

Do kdaj se je potrebno prijaviti? Prijave so prijave možne do zasedenosti mest.

Zaradi lažje in boljše organizacije vas prosimo, da prijavo izpolnite čim prej.

 

Kako v primeru, če otrok zboli ali neudeležbe?

Skladno s splošnimi pogoji, vrnemo del vplačanega zneska, glede na datum odpovedi, ko je potnik predložil odpoved. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT d.o.o. pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved: do 45 dni pred odhodom - 20% cene aranžmaja, 44 do 30 dni pred odhodom - 30% cene aranžmaja, 29 do 23 dni pred odhodom - 50% cene aranžmaja, 22 do 15 dni pred odhodom - 80% cene aranžmaja, 14 do 8 dni pred odhodom - 90% in od 8 do dneva pred odhodom 100% cene aranžmaja, na dan odhoda, oz. po odhodu aranžmaja 100% cene aranžmaja. Priporočamo, da sklenete riziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela potovanja do izbrane cene potovanja.


Splošni pogoji turistične agencije >>>

Potnik ima pravico do pisne odpovedi potovanja, ki jo pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti posreduje Agenciji MINI ŠPORT. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved. Stroške prijave ne glede na datum odpovedi zadrži Agencija MINI ŠPORT, ki znašajo 16,00 EUR in je vključeno v ceno aranžmaja.  

 

SPLOŠNI POGOJI - riziko odpovedi >>>


Ali si opremo lahko izposodimo?

Seveda, si opremo tudi lahko izposodite, ob prijavi sporočite: št. noge, višino in težo vašega otroka. Celoten najem smučarske opreme znaša 50 EUR/počitnice.

Ali upoštevate želje otrok, če želi biti otrok s prijateljem v sobi?

Seveda. Ob prijavi napišite s kom si želi vaš otrok biti v sobi.

Ali lahko plačamo počitnice na obroke?

Seveda, možnost je plačilo na obroke, ko sklenemo medsebojni dogovor. 

Ali otrokom pomagate pri nastanitvi in smučarski opremi?

Vsem otrokom bomo z veseljem pomagali pri prtljagi, urejanju sobe in smučarski opremi.

 

nastanitev: Hotel Videc***

simpatičen hotel z 28 sobami in skupno 114 ležišči. Sobe so živahno opremljene in ponujajo sprostitveni pogled na čudovito naravo. V hotelu je recepcija s kavarno in manjšim prostorom za druženje, shrambo za smuči in veliko restavracijo. Hotel se nahaja na 1050 m nadmorske višine, v hotelsko apartmajskem naselju Bolfenk na področju Bolfenk na Mariborskem Pohorju. Le 150 m od hotela se nahaja smučišče.

hotel videc 

 
KAJ OTROCI POTREBUJEJO?

tecaj smucanja

Na tečaju smučanja in deskanja otroci potrebujejo: smuči, ali desko za na sneg, smučarske čevlje in palice, čelado, rokavice ter smučarske hlače in bundo.

S SEBOJ POTREBUJEJO TUDI: dva para rokavic, dva para debelejših nogavic, smučarska kapa, smučarska bunda in hlače, toplo spodnje perilo, puli, pulover in smučarska očala, pribor za osebno higieno,bombažne majice ali srajce z dolgimi rokavi, nogavice, spodnje perilo, robčki, pižama,copati, trenirka, dolge hlače, dve brisači, zaščitno mazilo za ustnice, zaščitna krema za obraz, osebna zdravila (prosimo, da k zdravilom priložite list, na katerem naj bodo navodila za uporabo in o tem obvestite trenerja), potrjena zdravstvena kartica, najljubša igrača, knjiga ali družabna igra, žepnina (pribl. 10 €) V koliko otroci nimajo svoje smučarske opreme, si jo lahko pri nas tudi izposodijo. Ob prijavnici označite najem opreme ali jo rezervirajte na naslov:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 ----------------------------------------------------------------------------------

Plačilo in splošni pogoji:

Posamezne aktivnosti se lahko spremenijo, v kolikor bi to narekovale vremenske razmere. Pridržujemo si pravico do spremembe programa! Po prijavi prejmete račun po pošti na dom in rezervacija za otroka je sprejeta šele ob delnem oz. celotnem plačilu na navedeni tekoči račun. V primeru odpovedi tečaja s strani organizatorja (neugodne snežne razmere), se plačilo povrne v celoti. Priporočamo riziko zavarovanja v primeru odpovedi zaradi bolezni.

Potnik ima pravico do pisne odpovedi potovanja, ki jo pisno po priporočeni pošti ali elektronski pošti posreduje Agenciji MINI ŠPORT. V tem primeru ima Agencija MINI ŠPORT pravico do povračila stroškov zaradi odpovedi potovanja, katerih višina je odvisna od časa, ko je potnik predložil odpoved:

do 45 dni pred odhodom ............................................................. - 20% cene aranžmaja
44 do 30 dni pred odhodom........................................................ - 30% cene aranžmaja
29 do 23 dni pred odhodom ....................................................... - 50% cene aranžmaja
22 do 15 dni pred odhodom ....................................................... - 80% cene aranžmaja
14 do 8 dni pred odhodom ......................................................... - 90% cene aranžmaja
od 8 do dneva odhoda, oz. po odhodu aranžmaja ........................ -100% cene aranžmaja


Stroške prijave ne glede na datum odpovedi zadrži Agencija MINI ŠPORT, ki znašajo 16,00 EUR in je vključeno v ceno aranžmaja. Ob ustni odpovedi potovanja mora potnik poslati pisno izjavo o odpovedi potovanja. Potnik lahko zamenjavo najde sam in je s tem upravičen do povračila vplačila, razen za morebitno razliko med višino prvotne pogodbene vrednosti in pogodbene vrednosti aranžmaja svoje menjave. Med potovanjem lahko potnik prekine potovanje samo na svojo željo in s pisno izjavo o prekinitvi. Če potnik med potovanjem le-to prekine, ob vrnitvi nima pravice do povračila stroškov. V primeru odpovedi 7 dni oz. do dan pred pričetkom smučarskega tabora, zaračunamo 100% celotnega plačila. Iz predčasnega odhoda s smučarskega tabora, plačil ne vračamo, zato priporočamo, da sklenete raziko odpovedi zaradi bolezni in ste upravičeni do povračila stroškov prekinitve rezerviranega in neizkoriščenega dela smučarskega tabora do izbrane cene tabora. Na smučarskem taboru imajo otroci polni penzion (zajtrk, malica, kosilo, malica in večerja). Čez cel dan pa lahko posegajo po neomejenih količinah brezalkoholnih pijač. Za otroke bodo skrbeli Mini Šport vzgojitelji-animatorji. Potrudili se bomo, da bo Vašemu otroku lepo in zabavno, v naši družbi! Splošni pogoji smučarskega tabora: Starš/skrbnik soglašam, da se moj otrok udeleži smučarskega tabora in sprejemam spodaj navedena splošna pravila:

-Izjavljam, da otrok nima bolezni, ki bi ogrožala njegovo življenje ali poslabšala zdravstveno stanje zaradi ukvarjanja s športom -O morebitnih posebnostih otroka (alergije, dietna prehrana ...) bomo predčasno obvestili organizatorja počitnic -Potrjujem, da se otrok lahko udeleži tudi ostalih aktivnosti v okviru tabora (ekskurzije ,..) -Za vse vrednostne predmete, ki jih bo prinesel s seboj, odgovarja sam -Strinjam se s tem, da MINI ŠPORT ne nosi odgovornosti za poškodbe otrok v času trajanja smučarskega tabora -Organizator se obveže, da bo poskrbel za nujno medicinsko pomoč v primeru bolezni ali poškodb. Ob prijavi dobite na dom račun, ki ga poravnate do datuma, ki je obljavljen na računu.

 

Mini Novice

 • Celoletno plavanje - rekreacija 6-9 let
  Write on Torek, 17 September 2019 ➡️ Celoletno plavanje - bazen Šentvid pri Stični, prosti sta še dve mesti. Termin: petek, od 18.30 - 19.30, rekreacijko plavanje za otroke od 6 - 9 let.   Preberi vse
  Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
 • Urniki - vodena vadbe
  Write on Torek, 17 September 2019 Urniki za celoletne vodene vadbe so razpisani tukaj >>>  Preberi vse
  DELO!
  Write on Torek, 17 September 2019 Če ti je všeč delo z otroki, rad plavaš, smučaš in se družiš z otroki, potem nas kontaktiraj na info@minisport.si ali na 031 877 754.  Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information