• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Igrarije za rojstni dan - Napihljiva igrala

napihljiva igrala Grad

Napihljiva igrala: napihljiv grad in napihljiva zabavna hišica za praznovanje rojstnega dne

Na voljo nov program za praznovanje rojstnega dne - Igrarije za otroke. Napihljiv grad in napihljiva zabavna hišica sta kot nalašč primerna za noro rojstnodnevno zabavo za otroke. Napihljiv grad vsebuje plezalno steno, tobogan, tunel za plazenje, koš za igranje košarke, igralne žogice. Grad je primeren za otroke od 4. Leta do 10. Leta starosti.

Za malo manjše pa je tu napihljiva zabavna hišica, ki otrokom ponuja ogromno zabave. Primerna je za otroke od 2,5 leta dalje. Pripravimo pa lahko tudi kombinacijo športne zabave z napihljivimi gradovi. Rojstnodnevne zabave se odvijajo ob sobotah in nedeljah (Velike Lašče, Ljubljana Tivoli, Grosuplje).

Rojstni dan - Igrarije na napihljivih igralih vključuje:

- Zabavo na napihljivih igralih

- Zasebni notranji prostor v športni dvorani 

- 3 šolske ure športne zabave

- Animatorja oz. nadzornika 

- Natisnjena vabila za vse povabljene, ki jih prejmete po pošti 

- Vse za pogostitev po dogovoru (krožniki, lončki, pribor ...)

- Vabila za vse povabljence

- Poslikava obrazev

 Rojstni dan Gusarski zaklad

Rojstnodnevna zabava skupaj s pogostitvijo in animacijo v celoti traja 3 šolske ure. Starši poskrbite za pogostitev povabljencev.

TERMINI: Sobota in nedelja.


Za več informacij nam pošljite povpraševanje ali izpolnite neobvezujočo prijavo za rojstni dan. zabava Rojstni dan

 

Cena: od 160 EUR
Cena velja za skupino do 15 otrok. Pri večjem številu otrok je potrebno doplačilo za dodatnega animatorja v višini 30 €.  VSAK DODATEN OTROK, ki je nenapovedan: 8 €/otroka. Otroci naj imajo s seboj športno opremo in copate! Na praznovanju rojstnega dne, starši niso prisotni. 

PLAČILO:

- vsaj 5 dni pred praznovanjem 

- odpoved možna po telefonu, najkasneje 3 dni pred praznovanjem 

- Rezervacije in dodatne informacije na 031 877 754

DODATNE MOŽNOSTI:

NAROČILO TORTE: Ponujamo vam tudi možnost naročila torte in brezplačno dostavo na mesto vašega praznovanja. Sami si izberete motiv, okus in napis na torti. Za vse v zvezi z naročilom torte vas pokličejo iz našega partnerskega podjetja Mojazabava.si, s katerimi uskladite vaše želje, torto pa za vse Mini športnike dostavijo na rojstni dan brezplačno.

 

Brezplačna vabila za rojstni dan!  

Slavljencu so na voljo vabila za vse povabljene na praznovanje rojstnega dne - izberete jih tukaj:

 

                                                 

Dodatne informacije: T: 031 877 754 ali na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

Mini Novice

 • NOVO: 2 dodatni novosti na taboru
  Write on Sreda, 09 Maj 2018   Drugačne počitnice za otroke - sedem počitniških terminov na Eko taboru KOLPA, v juniju, juliju in avgustu. EKo tabor na KOLPI je namenjen spoznavanju narave in njenih danosti, obarvan s... Preberi vse
  NOVO: Plavalne počitnice v naravi
  Write on Sreda, 16 Maj 2018 NOVO: Plavalne počitnice v juliju letos izvajamo na novi lokaciji, skupaj z namestitvijo. Aktivne poletne počitnice, kjer je poudarek na tečaju plavanja oz. na izpopolnjevanju plavalne tehnike, za... Preberi vse
 • Eko tabor KOLPA 2018
  Write on Četrtek, 15 Marec 2018 Razpisali smo termine za eko tabro KOLPA, v juliju in avgustu 2018. Za otroke - Minije od 6. - do 10. Leta & Maxijem - od 10. do vključno 15. leta.  Več info tukaj >>> Preberi vse
  Ostanite še naprej povezani z Mini Športom.
  Write on Četrtek, 24 Maj 2018 Za zagotovitev skladnosti s splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov - GDPR, ki stopi v veljavo 25.5.2018, potrebujemo vaše soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov. Prosimo vas,... Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information