• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Športni rojstni dan

RD MINISPORT37

Športni rojstni dan: Praznuj z nami!

Praznovanje rojstnega dne za otroke na lokacijah: Ljubljana - Tivoli, Rakovnik Vrtec ZVEZDICA Ljubljana, Grosuplje ali Velike Lašče.
Brezplačna vabila
za vse udeležence rojstnega dne ter darilo za slavljenca!

Pripravimo edinstveno in nepozabno športno zabavo. V rojstnodnevni program smo vključili nepozabno zabavo za naše najmlajše, za otroke od 3. leta dalje. Ker je športni rojstni dan kar malo »naporen«, se odpočijemo in kaj prigriznemo. Za hrano in pijačo poskrbijo starši.
Cena: od 160 EUR (skupine štejejo največ 15 otrok), za več otrok doplačilo 30 EUR.

Praznovanja športnega rojstnega dne! 

V rojstnodnevni program smo vključili nepozabno zabavo za naše najmlajše, za otroke od 3. leta dalje. Zabavamo se v športni dvorani, kjer se igramo raznovrstne športne igrice – igre z žogo, tekmujemo med poligoni, iščemo zaklad, streljamo z loki, naredimo kakšno akrobatsko prvino na mali prožni ponjavi - "kanvasu", se preizkusimo v hoji po vrvi ... Pripravimo pa lahko tudi kombinacijo športne zabave z napihljivimi gradovi.
Raznorazno gibalno - tekalne in štafetne igre, zaviti in spretnostni poligoni in nadvse zanimivi majhni rekviziti, vas bodo popeljali v svet domišljije in popotovanj.
Zabavamo pa se tudi z rojstnodnevnimi turnirji v košarki, nogometu ali rokometu, in potem je rojstni dan lahko tudi »žogometno« naravnan :) 
Ker je športni rojstni dan kar malo »naporen«, se odpočijemo in kaj prigriznemo. Za hrano in pijačo poskrbijo starši.

 Rojstni dan Gusarski zaklad

Športni rojstni dan vključuje: 

• 2,5 urno športno animacijo
• najem športne dvorane za praznovanje rojstnega dne
• 2 Animatorja
• vse za pogostitev po dogovoru (krožniki, lončki, pribor ...)
• Natisnjena vabila za vse povabljene, ki jih prejmete po pošti
Poslikava obrazov vključena brezplačno

CENA: od 160 EUR

Cena velja za skupino do 15 otrok. Pri večjem številu otrok je potrebno doplačilo za dodatnega animatorja v višini 30 €.  VSAK DODATEN OTROK, ki je nenapovedan: 8 €/otroka. Otroci naj imajo s seboj športno opremo in copate! Na praznovanju rojstnega dne, starši niso prisotni. 

Lokacije praznovanj: - Ljubljana (Tivoli ali vrtec ZVEZDIC LJubljana 170 €), - Grosuplje (Natural 160 €), - Velike Lašče (športna dvorana - Velike Lašče 160 €).

Prijavnica za rojstni dan: Izpolnite neobvezujočo prijavnico za rojstni dan!

 

Brezplačna vabila za rojstni dan!
Slavljencu so na voljo vabila za vse povabljene na praznovanje rojstnega dne - izberete jih tukaj:

 

 

 

Dodatne informacije: T: 031 877 754 ali na e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NAROČILO TORTE: Ponujamo vam tudi možnost naročila torte in brezplačno dostavo na mesto vašega praznovanja. Sami si izberete motiv, okus in napis na torti. Za vse v zvezi z naročilom torte vas pokličejo iz našega partnerskega podjetja Mojazabava.si, s katerimi uskladite vaše želje, torto pa za vse Mini športnike dostavijo na rojstni dan brezplačno.

 

sportni rojstni dan 4 20130214 1355107794 sportni rojstni dan 8 20130214 1040713207 

 

Mini Novice

 • NOVO: 2 dodatni novosti na taboru
  Write on Sreda, 09 Maj 2018   Drugačne počitnice za otroke - sedem počitniških terminov na Eko taboru KOLPA, v juniju, juliju in avgustu. EKo tabor na KOLPI je namenjen spoznavanju narave in njenih danosti, obarvan s... Preberi vse
  NOVO: Plavalne počitnice v naravi
  Write on Sreda, 16 Maj 2018 NOVO: Plavalne počitnice v juliju letos izvajamo na novi lokaciji, skupaj z namestitvijo. Aktivne poletne počitnice, kjer je poudarek na tečaju plavanja oz. na izpopolnjevanju plavalne tehnike, za... Preberi vse
 • Eko tabor KOLPA 2018
  Write on Četrtek, 15 Marec 2018 Razpisali smo termine za eko tabro KOLPA, v juliju in avgustu 2018. Za otroke - Minije od 6. - do 10. Leta & Maxijem - od 10. do vključno 15. leta.  Več info tukaj >>> Preberi vse
  Ostanite še naprej povezani z Mini Športom.
  Write on Četrtek, 24 Maj 2018 Za zagotovitev skladnosti s splošno uredbo EU o varstvu osebnih podatkov - GDPR, ki stopi v veljavo 25.5.2018, potrebujemo vaše soglasje za hrambo in obdelavo vaših osebnih podatkov. Prosimo vas,... Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information