• Plavanje - celoletni program

 • Telovadba za otroke

 • MIni Balet

 • Eko Tabor KOLPA

 • Poletne počitnice za otroke

 • Aktivne počitnice

 • Praznovanje rojstnega dne

 • INTENZIVNI TEČAJ PLAVANJA

smucanje tecaj1

SEZONA počitnic je tukaj!

Poletne počitnice ob reki Kolpi, na eko taboru. Prideš?. 

Mini TOP ponudba

 

>> 

SMUČARSKE  POČITNICE 
Pohorje, 17.-21.2.2020

 

 

FB nagradna igra

PRAVILNIK FACEBOOK NAGRADNEGA NATEČAJA Eko tabor KOLPA

1. člen: Organizator nagradnega natečaja EKO TABOR KOLPA je Agencija Mini Šport d.o.o., Križevska vas 16, Metlika. Nagradni natečaj poteka na Facebook strani Mini Šport. Nagradni natečaj ni v nobeni povezavi z družabnim omrežjem Facebook (v nadaljevanju Facebook) in ni v nobenem primeru sponzoriran, podprt ali organiziran s strani omrežja Facebook. Prejemnik podatkov, ki jih daje na razpolago udeleženec, ni Facebook, ampak podjetje Agencija Mini Šport d.o.o. kot upravljavec Facebook strani Mini Šport. Za vsebino nagradnega natečaja je izključno odgovoren organizator – in ne Facebook. Facebook ne prevzame nobene odgovornosti v povezavi z nagradnim natečajem.
2. člen: TRAJANJE, NAMEN IN KRAJ NAGRADNE IGRE
Nagradni natečaj se izvaja z namenom promocije organizatorja in traja od 4.5.2019 do vključno 10.5.2019 do 23.59 ure. Nagradni natečaj bo objavljen na Facebook strani Mini Šport (www.facebook.com/minisport.si/) in na spletni strani www.minisport.si z dnem 4.5.2019, nanaša pa se na celotno območje Republike Slovenije.
3. člen: Pogoji sodelovanja v nagradnem natečaju
Udeleženec nagradnega natečaja je vsak državljan Republike Slovenije, ki bo v času med 4.5.2019 in 10.5.2019 všečkal objavo, v komentar objave pa zapisal, zakaj bi si ravno njegov otrok zaslužil počitnice na eko taboru KOLPA. Sodelujoči morajo biti sledilci Facebook profila Mini Šport. Sodelujoči izjavljajo, da je njihov komentar zares njihova lastna ideja. Nakup ni pogoj za sodelovanje.
4. člen: NAGRADNI FOND
Nagrada je: 1x brezplačne počitnice - eko tabor Kolpa v vrednosti 198 EUR. 
Nagrada ni deljiva, potrebno jo je koristiti v celoti, prav tako ni prenosljiva ter je ni mogoče zamenjati za gotovino. Nagrado je možno izkoristiti junija, julija ali avgusta 2019, ko so razpisani tabori.
5. člen: POGOJI SODELOVANJA
V nagradni igri lahko sodelujejo vse fizične osebe s stalnim bivališčem v Republiki Sloveniji, ki so člani družbenega omrežja Facebook. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri organizatorju, člani žirije in njihovi ožji družinski člani (starši, zakonci, otroci, bratje ali sestre).
6. člen: IZBOR NAGRAJENCEV
Organizator bo s slučajnim žrebom izbral nagrajenca in sicer med avtorji odgovorov. Pri izboru bodo upoštevani vsi odgovori, ki so bili objavljeni pod objavo nagradnega vprašanja do zadnjega dne veljave nagradne igre in sicer en teden po objavi nagradnega vprašanje oz. igre. Izbor bo po končani nagradni igri izveden največ v sedmih (7) dneh po končani nagradni igri.
7. člen: RAZGLASITEV NAGRAJENCEV
Ime nagrajenca bo objavljeno na Facebook strani organizatorja, v komentarjih nagradne igre ali v dodatni objavi, ki se bo nanašala na nagradno igro.
8.člen: PREVZEM NAGRADE
Nagrajenec bo po razglasitvi pozvan, naj podatke za dostavo nagrade pošljejo v zasebnem sporočilu na Facebook. Nagrajenec mora posredovati svoje osebne podatke (ime, priimek, naslov, telefonsko številko in e-mail). Nato bo organizator najkasneje v 5 delovnih dneh nagrajenca obvestil o prevzemu nagrade. Če se nagrajenec v roku 3 dni ne odzove, izgubi pravico do nagrade in nagrada zapade. 
9. člen SODELUJOČI V NAGRADNI IGRI
Sodelujoči ne morejo zahtevati nagrade v večjih količinah ali pa drugačne nagrade od navedenih v pravilih nagradne igre. S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči sprejema pravila nagradne igre in se obvezuje, da jih bo upošteval. Sodelujoči lahko samo enkrat osvoji nagrado v nagradni igri.
10. člen: NAPAKE IN NEPRAVILNO IZPOLNJENE PRIJAVE
Napačne ali nepopolno izpolnjene prijave so neveljavne in ne bodo upoštevane pri izboru nagrajencev. Več sodelujočih z enakim priimkom na istem naslovu bodo veljali kakor eden.
11. člen: PUBLICITETA
Sodelujoči soglaša, da se njegovo ime in priimek ter fotografija objavijo in uporabljajo v tiskani, zvočni, slikovni ali video obliki, brez kakršnega koli nadomestila s strani organizatorja.
12. člen: DAVČNE OBVEZNOSTI
Izžrebanci so zavezanci za dohodnino po zakonu o dohodnini. Organizator bo za izžrebane nagrajence odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Morebitna doplačila dohodnine v skladu z letno dohodninsko odločbo gredo v breme nagrajenca.
Ker tržna vrednost nagrade presega 42 EUR, mora nagrajenec, kot zavezanec za dohodnino (2. odst. 35. člena ZDavP-2), pred prevzemom nagrade izpolniti obrazec za prevzem nagrade z osebnimi podatki za namen akontacije dohodnine. Če nagrajenec organizatorju teh podatkov ne želi predložiti, od organizatorja ni upravičen zahtevati izročitve nagrade. Organizator je v tem primeru prost vseh obveznosti, ki izhajajo iz teh pravil. Nagrada, namenjena udeležencu nagradne igre, bo ostala nepodeljena in jo lahko organizator uporabi za katerikoli drug namen.
13. člen: V PRIMERU PRAVNEGA SPORA
V primeru spora med organizatorjem in sodelujočimi je pristojno sodišče v Ljubljani.
14. člen: MOŽNOST PREKINITVE NAGRADNE IGRE
Nagradna igra se lahko prekine v primeru okoliščin, za katere organizator ni odgovoren, ki jih ni bilo mogoče predvideti, se jim izogniti ali jih preprečiti. Sodelujoči bodo o prekinitvi nagradne igre obveščeni prek uradne Facebook strani.
15. člen: VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
Podjetje Agencija Mini šport d.o.o., Križevska vas 16, Metlika, hrani in obdeluje vse osebne podatke sodelujočih v nagradni igri, v skladu z Zakonom o varovanju in zaščiti osebnih podatkov in v skladu z GDPR zakonodajo.

 

Mini Novice

 • Obvestilo - spletna stran
  Write on Torek, 17 September 2019 ... dragi starši, oz. vsi, ki nam pošiljate prijave, vprašanja, ... sporočamo, da nas - v kolikor v nekaj dneh ne dobite našega odgovora, pokličete ali poskusite ponovno kontaktirati, kajti... Preberi vse
  Tečaj plavanja 10 ur
  Write on Petek, 31 Januar 2020 Razpisani so 10-urni tečaji plavanja - bazen Draga Ig, od marca dalje ... Info tukaj >>> Preberi vse

Mini galerija

Spletno mesto za namen izboljšave naprednejšega delovanja uporablja piškotke. Ali se strinjate, da na vaš računalnik naložimo piškotke za ta namen? Več o uporabi piškotkov na naši strani in kako jih izbrisita si preberite v politiki zasebnosti.

Sprejmem piškotke s te strani.

EU Cookie Directive Module Information